Decizie privind gratuitatea studenților la tren. Președintele USR a aflat informația de la DC News
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Deputatul PNL Florin Roman a anunțat la Antena 3 decizia luată în ședința coaliției
Deputatul PNL Florin Roman a anunțat la Antena 3 decizia luată în ședința coaliției
Deputatul PNL Florin Roman a anunțat că studenții vor beneficia în continuare de gratuitate la transport, dar numărul călătoriilor subvenționate va fi redus. Președintele Uniunii Studenților din România (USR) a aflat de această informație de la DC News. Și la câte s-au spus în ultimele zile... îi e greu să creadă.

Studenții vor beneficia în continuare de gratuitate la transport, dar numărul călătoriilor subvenționate va fi redus. Deputatul PNL Florin Roman a anunțat la Antena 3 decizia luată în ședința coaliției. 

Practic, prin propunerea pe care o vom înainta ca și amendament la bugetul de stat rezolvăm această problemă... Reducem numărul deplasărilor, nu eliminăm gratuitatea.”, a precizat Florin Roman la Antena3. 

Studenții se întâlnesc, miercuri, cu premierul Cîțu 

Contactat de DC News, președintele Uniunii Studenților din România, Alexandru Vasile, a spus că „noi despre asta nu știm. Este prima dată când aud informația asta.”

Președintele Uniunii Studenților din România (USR), Alexandru Vasile ne-a precizat că „miercuri, în schimb, avem întâlnire cu domnul Cîțu. Astăzi am programat-o.”

Și tot astăzi, spune Alexandru Vasile, „am fost la PSD să discutăm, au zis că vor aduce și ei amendamente pe buget când o să fie... ei sunt opoziția acum.”

„La câte lucruri s-au declarat într-o singură săptămână despre acest subiect și niciunul nu seamănă cu altul, e greu de crezut.”, a mai spus Alexandru Vasile pentru DC News referitor la informația dată de deputatul PNL Florin Roman.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel