DECIZIE 10 AUGUST. Orban: Schimbăm lucrurile. VINOVAȚII TREBUIE PEDEPSIȚI
Autor: Neagoe Narcis-Florentin pe 17 iul, 15:44 | Guvern

Premierul României, Ludovic Orban, a făcut declarații în fața sediului Ministerului Afacerilor Interne și a vorbit despre dosarul „10 august”.

„Este o decizie care m-a întristat, o decizie pe care nu o înțeleg, o decizie care este contrară a ceea ce au pățit toți protestatarii pașnici din Piața Victoriei și contrar a tot ceea ce au văzut la televizor oamenii”, a spus Orban, despre clasarea dosarului „10 august”.

Orice vinovat trebuie să plătească

 

„Cred că există posibilități de a schimba lucrurile. În ceea ce mă privește pe mine, cred că orice vinovat trebuie pedepsit și că acest lucru trebuie realizat de justiția din România.

Pe de altă parte, nu-mi cereți să dau ordine procurorilor-șefi, nu-mi cereți să fac ceea ce au făcut alții, și anume să intru cu bocancii în activitatea justiției, fiindcă nu pot s-o fac. Se știe foarte clar că decizia de preluare a dosarului de către DIICOT s-a luat în perioada în care ministru era Tudorel Toader și șeful DIICOT era Bănilă. Ce s-a întâmplat atunci, de ce s-a ajuns la acest rezultat? Nu pot să vă dau un răspuns eu la aceste întrebări”, a mai zis Orban.

Te-ar putea interesa și ....
Guvern Vezi toate articolele
Crossuri parteneri