Decizie surprinzătoare luată de Duduieni. Ce se întâmplă cu înmormântarea interlopului Emi Pian
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Decizie surprinzătoare luată de clanul Duduienilor cu privire la înmormântarea lui Emi Pian.

Înmormântarea interlopului Emi Pian ar fi trebuit să aibă loc azi în jurul prânzului. Forțele MAI au desfășurat o mobilizare fără precedent în condițiile în care la înmormântare erau așteptați peste 1000 de oameni. 

Situația a stârnit controverse în condițiile restricțiilor impuse pentru prevenirea răspândirii COVID-19.

Doar că familia a decis ca procesiunea de înmormântare să aibă loc mult mai rapid. Astfel, în aceste momente Emi Pian e condus pe ultimul drum. Procesiunea ar fi trebuit să aibă loc la ora 13:00.

Potrivit Antenei 3, cortegiul funerar este format din aproximativ 35 de oameni. Jandarmii sunt prezenți și nu lasă alte persoane să se alăture cortegiului. Jurnalistul de investigații Sorin Ovidiu Bălan a precizat că cel mai probabil a existat o negociere între forțele de ordine și Dudieni, în curusl nopții, pentru ca înmormântarea să aibă loc mai rapid iar procesiunea să se desfășoare în ordine.

Amintim că au fost scene uluitoare la priveghiul lui Emi Pian, unde maneliști cunoscuți și sute de oameni s-au strâns pentru a îl plânge pe liderul Duduienilor, ucis în urmă cu câteva zile într-o răfuială. Oamenii nu au respectat nicio restricție impusă de autorități, scandalizând opinia publică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel