Deflagrație într-un bloc din Medgidia. Un bărbat salvat de pompieri a fugit de la fața locului - UPDATE
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Explozie bloc. Foto: ISU Constanța
Explozie bloc. Foto: ISU Constanța
O explozie a avut loc într-un bloc cu patru etaje din Medgidia. Mai multe echipaje de pompieri au intervenit la fața locului. 

Autoritățile au fost alertate imediat după ce într-un bloc din Medgidia s-a produs o explozie într-un apartament aflat la etajul al doilea din patru. O persoană a fost salvată din apartamentul afectat, dar a fugit imediat de la locul incidentului.  

”La Medgidia intervin 14 pompieri cu 2 autospeciale de stingere și o ambulanta SMURD. În momentul de față colegii au salvat o persoană din apartament. Bărbatul salvat ar fi fugit de la fața locului”, au anunțat reprezentanții ISU Constanța. 

Restul locatarilor din bloc au fost evacuați. Pompierii urmează să stabilească exact care a fost cauza producerii deflagrației. 

Explozia a fost urmată de un incendiu 

Explozia a fost urmata de incendiu, fiind distrus întreg apartamentul pe o suprafață de aprox 52 mp. Au mai fost afectate 2 apartamente (cel de la etajul superior și cel de la etajul inferior).

Bărbatul cu vârsta cuprinsa între 30 și 35 de ani a fost salvat cu ajutorul scării culisabile de pe pervazul geamului. A fost anunțat Inspectoratul Teritorial în Construcții pentru verificarea clădirii.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere din culpă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel