Delia a dat CĂRȚILE PE FAȚĂ: Ce relație are cu Loredana, noua colegă de la X Factor
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Delia a dezvăluit cum se înțelege cu Loredana, noua colegă de la X Factor, după o lungă perioadă în care s-a speculat că cele două ar fi „la cuțite”.

Delia și Loredana au fost văzute întotdeauna ca două rivale, motiv pentru care zvonurile că nu se înțeleg deloc sau că nici măcar nu se salută n-au întârziat să apară. Împrejurările au făcut însă, ca Delia și Loredana să ajungă colege în juriul de la X Factor. 

După două săptămâni în care s-au văzut zilnic, Delia a făcut dezvăluiri fără precedent. 

„Am avut până acum aproximativ două săptămâni  în  care am  filmat  pentru audițiile X Factor sezonul 9, iar în acest timp ne-am văzut zi de zi și ne-am cunoscut mai bine, am schimbat idei, povești.  

Nu  am  avut  niciodată  altă relație în afara perioadei în care am lucrat împreună pentru o campanie, iar  până  când  ne-am  regăsit  la  X Factor ne-am intersectat doar înainte de concerte și ne-am salutat. Cred că motivul pentru care nu am avut o relație strânsă de prietenie a fost pentru că nu am avut contextul, însă mereu ne-am apreciat și ne-am respectat ca artiști”, a declarat Delia pentru Viva!.

Întrebată ce admiră la noua ei colegă de la X Factor, Delia a dezvăluit că e vorba despre „creativitatea ei și faptul că s-a reinventat în tot acest timp și a rezistat în această piață, fiind mereu actuală! Totodată, îmi place faptul că este un om și un artist cu identitate, nu merge cu valul și nu a făcut copromisuri, muzical vorbind, ci a făcut mereu doar ce i-a plăcut și a reprezentat-o”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel