Delia l-a făcut de RUȘINE pe Mihai Bendeac: Cel mai TRIST din showbiz. GROAZNIC!
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Delia l-a criticat dur pe Mihai Bendeac. 

Delia l-a făcut praf pe Mihai Bendeac, din cauza alegerilor vestimentare pe care le face. Artista a dezvăluit ce crede că ar trebui să schimbe juratul „iUmor” la modul în care se îmbracă, dar și care a fost cea mai "tristă" piesă vestimentară pe care a purtat-o vreodată.

Delia și Mihai Bendeac sunt colegi de emisiune, dar și prieteni foarte buni, motiv pentru care artista a putut vorbi fără perdea despre actor.  

Cine se îmbracă cel mai trist din showbiz

Întrebată "Cine se îmbracă cel mai trist din showbiz", Delia a răspuns rapid: Mihai Bendeac.

"Bendeac se îmbracă foarte trist. Nu e ca și când nu îi spun asta mereu. Cel mai trist, ever. Nu e o problemă că se îmbracă la fel. Dar să fii puțin mai... nici cu negru nu am nimic. Dar să nu fie jeans-ul ăla și tricoul ăla care este semi-mulat și același mereu. Cred că dacă o să îl văd cu hanorac, atunci o să îi spun că s-a reinventat", a spus Delia, la Antena Stars.

Delia, despre sacoul roz al lui Mihai Bendeac

Delia nu a ezitat să vorbească nici despre perioada în care l-a cunoscut pe Bendeac, atunci când el purta un sacou roz "groaznic" pe care nu i l-a putut comenta la momentul respectiv, pentru că erau abia la începutul relației.

"Sacou cu epoleți, foarte pe teatral și cu șnuruleț din paiețele. Atunci nu i-am zis nimic, pentru că nu ne cunoșteam foarte bine și nu eram atât de prieteni. Sacoul ăla era groaznic, era roz. Bine că nu îl mai are. L-a donat!", a mai spus artista.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel