Delia și soțul ei, Răzvan, au anunțat DESPĂRȚIREA. "Au fost 4 ani frumoși"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Delia și Răzvan Munteanu au confirmat zvonurile și au anunțat despărțirea. 

După patru ani de proiecte muzicale de mare succes și hituri devenite virale, Delia și soțul ei, Răzvan Munteanu, au decis să încheie colaborarea cu Lucian Ștefan, manager al casei de discuri Global Records.

Cele două părți s-au despărțit amiabil, iar Delia are deja alte planuri, pentru a evolua și mai mult ca artist. Anunțul l-a făcut la Xtra Night Show, acolo unde a spus că vrea să înceapă că compună și pentru alți artiști și vrea să-și facă propria casă de discuri. 

„Au fost 4 ani frumoși alături de Global Records, cu multă muzică și proiecte de care sunt mândră. Stay tuned for more!", a declarat Delia.

Ce spune soțul Deliei

Nici Răzvan Munteanu, soțul Deliei, cel care se ocupa de concerte și evenimente de la Global, nu va mai colabora cu ei. 

„M-am implicat în diverse proiecte de la Global: atât dezvoltarea firmei de booking național, endorsement, dar și zona de events și am contribuit la crearea primei agenții de influenceri din România. E timpul ca acum să mă focusez pe alte proiecte despre care voi comunica la momentul potrivit, însă voi rămâne aproape de Global pentru colaborări punctuale", a spus Răzvan Munteanu.

„Le mulțumesc Deliei și lui Răzvan pentru încredere și pentru o colaborare frumoasă și le urez succes mai departe în ceea ce își propun" a spus Lucian Ștefan, CEO Global Records, citează cancan.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel