DEMISII din PNL după alegeri
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Lideri ai PNL și-au dat demisiile după alegerile locale.

UPDATE: În urmă cu scurt timp, Ludovic Orban a ieșit la declarații după ședința PNL ce a avut loc în urma alegerilor. Liderul PNL a confirmat și alte demisii: ”Mai mulți colegi președinți de filiale și-au demisia de onoare, este vorba despre filialele care au obținut un scor de sub 27%, filiala Ialomița, filiala Brăila, filiala Hunedoara, filiala Buzău. Și-au mai depus demisiile din funcția de președinte dl fost primar al Timișoarei Nicolae Robu, președintele PNL Satu Mare. În aceste filiale, am mandatat vicepreședinții regionali împreună cu secretariatul generalul să facă o consultare a organizațiilor, a filialelor locale, astfel încât să desemnăm în cel mai scurt timp conduceri interimare care să crească performanța partidului la alegerile parlamentare”. 

Știrea inițială

Preşedintele filialei judeţene PNL Hunedoara, deputatul Lucian Heiuş, şi prim-vicepreşedintele organizaţiei, Adrian David, şi-au prezentat demisiile din funcţii.

Informaţia a fost confirmată, pentru Agerpres, de către prim-vicepreşedintele demisionar Adrian David, care a precizat că motivele urmează să fie făcute publice în cadrul unui comunicat de presă care va fi emis în cursul zilei de miercuri.

Prim-vicepreşedintele organizaţiei judeţene a PNL Hunedoara, Adrian David, a candidat pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean din partea Alianţei Electorale PNL - UDMR - PNŢCD, cu sprijinul USR PLUS şi al FDGR Deva. El a obţinut 38.401 voturi, în timp ce contracandidatul său, Laurenţiu Nistor (PSD), a reuşit să strângă 71.051 voturi din partea electoratului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel