Demitere Voiculescu. Val Vâlcu: Minciună poleită cu like-uri. Țâfnă de adolescenți întârziați!
Autor: Roxana Neagu pe 14 apr, 14:50 | Guvern

foto ilustrativ pixabay

Jurnalistul Val Vâlcu a reacționat în urma demiterii lui Vlad Voiculescu.

Val Vâlcu subliniază că Vlad Voiculescu la Ministerul Sănătății a fost ”o minciună poleită cu like-uri”, ”fără autoritate și fără facultate”, criticând USR PLUS, care nu face nicio propunere la Ministerul Sănătății, nici măcar ca interimar: ”Te dai de ceasul morții că nu mai găsești pe altul când ai un medic în prima linie: dr. Wiener. Exact de o țâfnă de adolescenți întârziați dau dovadă”. 

”Vrem să funcționăm ca bărbați de stat și mai puțin ca puștani de stat” spunea Dan Barna, într-un interviu pentru HotNews, acordat zilele trecute. Astăzi, el ar refuza, conform informațiilor pe surse, să preia interimatul de la Sănătate. 

Val Vâlcu l-a criticat pe ”celebrul, unicul, magicianul Vlad Voiculescu”, subliniind că ”instituțional”, cu privire ordinul privind carantinarea, ”Diamantul trebuia să-l sune pe premier”, nu Andreea Moldovan, secretar de stat. În același timp, Val Vâlcu subliniază că Andreea Moldovan era singurul specialist din conducerea adusă de Vlad Voiculescu la Sănătate. Ea a anunțat că respectă decizia și că se întoarce la munca din spital

Amintim că atât Vlad Voiculescu, cât și Andreea Moldovan au fost dați afară din Guvern. Dan Barna nu dorește să-și asume interimatul la Ministerul Sănătății, iar USR PLUS ar vrea să rămână la guvernare cu o condiție: fără Florin Cîțu premier. 

Guvern Vezi toate articolele
Crossuri parteneri