Demnitar îmbrâncit și jefuit în plină stradă. Doi dintre cei trei atacatori au fost prinși
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Doi dintre bărbații care l-ar fi jefuit pe consulul României la Miami au fost prinși de polițiști. Al treilea este de negăsit.

Doi dintre bărbații bănuiți că l-au jefuit pe consulul României la Miami au fost arestați preventiv, transmite RealitateaPlus. Indivizii au fost prinși după ce poliția a tras mai multe focuri de armă. Al treilea suspect este încă căutat de oamenii legii.

Unul dintre suspecți a fost prins miercuri de polițiști, iar instanța a decis să îl trimită după gratii pentru 30 de zile. Cel de-al doilea suspect a fost prins pe o stradă din Sectorul 2 al Capitalei. El a încercat să fugă de oamenii legii, motiv pentru care au fost trase mai multe focuri de armă. În cele din urmă individul a fost prins. Oamenii legii au descins la două adrese pentru a găsi mai multe probe și pentru a da de urma celui de-al treilea suspect de tâlhărie care încearcă să fugă de răspundere. Bărbații ar avea antecedente penale, unul dintre ei fiind eliberat în această vară din închisoare. 

Amintim că joia trecută oficialul aflat în concediu în România a alertat poliția după ce trei indivizi l-au îmbrâncit în plină stradă și i-au furat portofelul. 

VEZI ȘI: Demnitar îmbrâncit și jefuit în plină stradă. A fost atacat de 3 bărbați

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel