Denisa Tănase, detalii despre nuntă: Eu nu am avut timp să-mi caut rochie de mireasă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Foto: Instagram @denisa_tanase
Foto: Instagram @denisa_tanase
Denisa Tănase a oferit detalii neștiute despre nuntă, la patru luni de la eveniment. 

În urmă cu patru luni, Denisa Tănase a spus "Da". Recent, în cadrul unui interviu, artista a dezvăluit, printre altele, și de ce a ținut secret cel mai frumos eveniment din viața ei. Atunci, alături de ea și de soțul său au fost doar 30 de persoane. 

„A fost un eveniment așa cum ne-am dorit să fie, intim și cu foarte multă emoție. Am fost cu totul cam 30 de persoane. Puțini și persoanele foarte apropiate. Mi-ar fi plăcut să aduc mai multe persoane acolo, dar a fost greu. (…) E o locație superbă, între Nisa și Monaco. Obișnuiam să mergem acolo ca turiști”, a declarat Denisa Tănase la Antena Stars.

„Eu nu am avut timp să-mi caut rochie de mireasă”

Denisa Tănase a vorbit și despre organizarea evenimentului. Totul s-a produs la "foc rapid", iar ea nici măcar nu a avut timp să-și caute o rochie de mireasă. A reușit însă să găsească o soluție. O prietenă de-ale sale i-a făcut o rochie simplă în trei zile. 

„Eu nu am avut timp să-mi caut rochie de mireasă și prietena mea, Oana, pentru că știa că sunt foarte ocupată, dar și foarte simplă, îmi tot trimite modele și eu mă uitam și am zis gata uite asta îmi place. Cât îți ia să o faci, trei zile, bine că îți ia trei zile”, a mai spus Denisa Tănase, potrivit Cancan.

VEZI ȘI: Andreea Bălan, în rochie de mireasă. Fanii au reacționat imediat

„Ne dorim un copil”

Anterior, Denisa Tănase spunea, tot în cadrul unui interviu, că își dorește să devină mămică cât mai repede. „Da, ne dorim un copil. Doamne ajută să fie la un moment dat pe drum, tocmai pentru că ne dorim. În momentul acesta nu am niciun anunț de făcut”, spunea atunci artista. 

Vedeta nu a dat încă nicio veste privind acest subiect.

Denisa Tănase a fost cerută în căsătorie pe plajă, în timpul unei vacanţe în Seychelles. "A fost romantic momentul când mi-a dat inelul, pe plajă. În rest, noi nu prea suntem romantici, mai degraba pragmatici.", spunea Denisa în urmă cu ceva timp. 

VEZI ȘI: Vânzările de verighete au crescut cu 85%, iar cele de inele de logodnă cu 40%, în 2021

VEZI ȘI: Nuntă în aer liber. 5 probleme pe care le-ai putea întâmpina

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel