Denise Rifai o dă de gol pe Clotilde Armand. E IREAL ce se întâmplă cu rezultatele la Sectorul 1
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
AGERPRES
AGERPRES
Jurnalista Denise Rifai o dă de gol pe Clotilde Armand, candidata de la Sectorul 1 care a acuzat fraudarea alegerilor acolo unde a candidat ea.

Ziarista a explicat ce face, de fapt, Clotilde Armand atunci când strigă: ”fraudă la alegeri”.

”Pentru ADEVAR si un rezumat corect al evenimentelor din ultimele ore! Va spuneam mai devreme ca astazi a fost a fost Tacere Totala in tabara doamnei Clotilde. Pana si eu m am intrebat oare de ce. “tacerea” a durat pana la momentul la care Dan Tudorache a anuntat ca are un numar de voturi in fata doamnei candidat. Brusc!!!!! A aparut o prima sesizare ca a disparut un proces verbal dintr o sectie de votare si au solicitat jandarmeriei si politiei sa se prezinte in sediul de la piata Mures! !!! Si acum cateva elemente ce tin de normalitatea fiecarui proces de vot in parte.

In dimineata zilei votului, fiecare reprezentant al oricarui partid are dreptul sa solicite presedintelui sectiei de votare, o copie dupa procesul al sectiei de votare! Formulare date de AEP, conform legislatiei in vigoare!La finalul votului, sacii cu buletinele de vot, aferente celor 166 de sectii de votare de pe raza sectorului 1 au fost depuse la biroul electoral central.

Absolut toti reprezentantii partidelor trimit copii dupa aceste procese verbale, pentru ca fiecare partid sa isi poata face numaratoarea paralela! Iar copiile dupa acest procese verbale sunt si ele, in conformitate cu legislatia in vigoare. Ce s-a gasit deci la Directia de salubrizare sunt de fapt aceste copii ale proceselor verbale, pe care reprezentantul psd nu a mai apucat sa le trimita la partid.

Doamna Candidat Clotilde spune ca sunt fraudate alegerile pentru ca primarul Tudorache ar fi schimbat procesele verbale autentice cu aceste copii; cum ar fi posibil asa ceva in contextul in care procesele verbale erau deja predate la BEC ????!!!!

Cum se numeste oare ce face doamna Clotilde????! A! Si aud ca cere ca reprezentantii Biroului electoral de Sector sa ramana acolo in continuare inclusiv pentru RENUMAREA VOTURILOR!!! Uau. Oamenii astia sunt acolo de ieri dimineata, ora 5.00 am. De ce atata graba ????! :))))))) Cat despre pungile cu “mita electorala”... zic sa le deschida: o sa gaseasca doar masti si dezinfectant. Penibil”, a scris jurnalista Denise Rifai pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel