Dennis Man are COVID-19. Probleme pentru Mirel Rădoi la naţională?
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Dennis Man
Facebook Dennis Man
Dennis Man a fost depistat cu COVID-19 şi nu va juca în etapa a cincea din Serie B. 

Antrenorul Enzo Maresca a anunțat, marți seară, lotul cu care Parma se va deplasa pentru următorul meci de campionat, iar pe listă nu apare și Dennis Man. Tot marți, clubul a anunțat pe site-ul oficial că un jucător al echipei a fost depistat cu COVID-19 și este asimptomatic.

Deși gruparea din Serie B nu a specificat numele fotbalistului depistat cu COVID-19, jurnaliștii de la Parma Live susțin că Man este cel care a fost testat pozitiv.

Man, care a jucat în toate cele trei meciuri ale naționalei României de la începutul lunii septembrie, a jucat 84 de minute în ultimul meci al Parmei, cel cu Cremonese (1-2), de duminică, scrie Digisport.ro.

Dennis Man era pe lista preliminară a convocărilor pentru meciurile naţionalei din luna octombrie, cu Armenia şi Germania. Iată lista completă: 

Portar: Florin Niță (Sparta Praga/Cehia, 9/0)

Fundași: Vlad Chiricheș (Sassuolo/Italia, 66/0), Cristi Ganea (Aris Salonic/Grecia, 8/0), Vasile Mogoș (Crotone/Italia, 4/0), Ionuț Nedelcearu (Crotone/Italia, 18/2), Andrei Rațiu (Huesca/Spania, 2/0), Adrian Rus (Fehervar/Ungaria, 8/0), Alin Toșca (Gaziantep F.K./Turcia, 26/1)

Mijlocași: Alexandru Cicâldău (Galatasaray/Turcia, 17/2), Olimpiu Moruțan (Galatasaray/Turcia, 0/0), Ianis Hagi (Rangers/Scoția, 20/1), Dennis Man (Parma/Italia, 12/2), Valentin Mihăilă (Parma/Italia, 3/1), Răzvan Marin (Cagliari/Italia, 33/2), Marius Marin (Pisa/Italia, 2/0), Alexandru Maxim (Gaziantep F.K./Turcia, 48/6), Alexandru Mitriță (PAOK/Grecia, 14/2), Dragoș Nedelcu (Fortuna Dusseldorf/Germania, 4/0), Nicolae Stanciu (Slavia Praga/Cehia, 50/11)

Atacanți: Florin Andone (Cadiz/Spania, 25/2), George Pușcaș (Reading/Anglia, 23/8)


Printre cei care revin la naţională se numără Mogoş, Cristian Ganea, Mihăilă, Maxim, Mitriţă, Puşcaş şi Florin Andone, o altă noutate fiind convocarea lui Moruţan.

Pe 8 octombrie, România va juca în deplasare cu Germania (Volksparkstadion - Hamburg, ora 21:45), iar pe 11 octombrie este programat meciul cu Armenia (stadion Steaua - Bucureşti, ora 21:45).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel