Denunțătorul Sorinei Pintea, 3 milioane de euro de la stat
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres
Compania deținută și administrată de către omul de afaceri Octavian Niculescu a primit, fără licitație, contracte de peste 3 miliioane de euro de la Ministerul Transporturilor. 

Cu două săptămâni înainte ca primul decret al stării de urgență să-și înceteze aplicabilitatea, Ministerul Transporturilor a încheiat, în condiții speciale, adică nu prin licitație publică, un acord-cadru pentru achiziția de echipamente medicale, echipamente de protecție, substanțe dezinfectante și alte produse de profil, pentru asigurarea dotării cu acestea în rețeaua spitalicească proprie, aflată în subordinea autorității contractante, scrie jurnalul.ro. 

Acordul cadru are valoarea de 12.887.512,8 lei fără TVA, respectiv 15.467.040,2 lei cu TVA inclusă (3.222.300 de euro). Compania care a primit contractul este deținută și administrată, în calitate de unic asociat, de către Octavian Niculescu, omul de afaceri care a denunțat-o pe fostul ministru al Sănătății Sorina Pintea în dosarul de luare de mită instrumentat de Direcția Națională Anticorupție. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel