Denunțătorul Sorinei Pintea, 3 milioane de euro de la stat
Autor: Irina Constantin pe 21 mai 2020 / 20:58 | Economie

Sursa foto: Agerpres

Compania deținută și administrată de către omul de afaceri Octavian Niculescu a primit, fără licitație, contracte de peste 3 miliioane de euro de la Ministerul Transporturilor. 

Cu două săptămâni înainte ca primul decret al stării de urgență să-și înceteze aplicabilitatea, Ministerul Transporturilor a încheiat, în condiții speciale, adică nu prin licitație publică, un acord-cadru pentru achiziția de echipamente medicale, echipamente de protecție, substanțe dezinfectante și alte produse de profil, pentru asigurarea dotării cu acestea în rețeaua spitalicească proprie, aflată în subordinea autorității contractante, scrie jurnalul.ro. 

Acordul cadru are valoarea de 12.887.512,8 lei fără TVA, respectiv 15.467.040,2 lei cu TVA inclusă (3.222.300 de euro). Compania care a primit contractul este deținută și administrată, în calitate de unic asociat, de către Octavian Niculescu, omul de afaceri care a denunțat-o pe fostul ministru al Sănătății Sorina Pintea în dosarul de luare de mită instrumentat de Direcția Națională Anticorupție. 

Te-ar putea interesa și ....
Economie Vezi toate articolele
Crossuri parteneri