Deputat AUR, declarații de AVERE contradictorii. Cum i-au DISPĂRUT proprietăți și i-au apărut altele, după ce a ajuns în Parlament
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
foto: Pixabay
foto: Pixabay
Un deputat AUR a completat diferit declarațiile de avere. Ce apare acum, după ce a ajuns în Parlament.

Sebastian Ilie Suciu, ales deputat de Sibiu în urma alegerilor din 6 decembrie, pe listele AUR, a fost nevoit, conform legilor în vigoare, să completeze și o declarație de avere. Anul trecut, la capitolul imobiliare, a notat că deține un teren achiziționat în anul 2010, de 1.300 metri pătrați, aflat în coproprietate cu fratele său, precum și alte trei imobile: un apartament în Sibiu de 180 de metri pătrați, achiziționat în 2014 și alte două în Cluj Napoca, cumpărate în 2013, de 49 metri pătrați, respectiv 56 metri pătrați.

Ei bine, după două luni, odată intrat în Parlament, a trebuit să completeze o altă declarație de avere, pentru a fi urcată pe site-ul Camerei Deputaților, doar că brusc, din declarația sa de avere a dispărut un apartament, și au apărut alte trei.

Contactat telefonic de jurnaliștii de la Turnul Sfatului, care au publicat de altfel și documentele, deputatul a spus că va reveni cu un e-mail în care va explica situația, dar după ora 12. Nu a făcut-o până la ora redactării acestui articol, însă în principiu a spus că ”nu comentează” această situație.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel