Deputat PNL: ”OMS, slugi ale comunismului. Banii dați de România să fie tăiați”. Prima reacţie din PARTID
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Deputatul PNL Daniel Gheorghe a afirmat, într-o postare pe pagina sa de socializare, că România ar trebui să taie, prin lege, contribuţia către OMS şi să ducă banii spre sănătate. În plus, acesta a numit OMS-ul "slugă a comunismului chinez". Aceasta nu ar fi, însă, părerea oficială a PNL, conform lui Virgil Guran. 

"Tocmai am citit faptul că, pentru anul 2020-2021, România a decontat 947.360 de dolari către OMS. Cred că suma asta ar trebui tăiată, prin lege, și redustribuita de la aceste slugi ale comunismului chinez către sistemul românesc de sănătate! OMS-ul, în timpul pandemiei, a arătat cu vârf și îndesat că nu este altceva decât o structură captivă unor grupuri de interese arondate spălării imaginii regimurilor dictatoriale ale lumii!", a scris Daniel Gheorghe pe Facebook. 

Virgil Guran, consilierul premierului Ludovic Orban, a afirmat că acesta nu este punctul de vedere al PNL. 

"Sigur este în nume personal afirmaţia. Nici nu înţeleg exact la ce se referă, nu ştiu la ce slugi comuniste se referă. Fiind un partid liberal, fiecare îşi exprimă părerea, nu e o problemă. Când ieşim cu o concluzie oficială, ies persoanele care comunică oficial, adică ori purtătorul de cuvânt, ori preşedintele partidului. În rest, toţi colegii mei au libertatea să vorbească, să gândească, suntem un partid liber, un partid care încearcă să schimbe lucrurile în România, aşa că orice părere poate fi exprimată. Lucrurile oficiale sunt exprimate pe cale oficială de partid", a declarat Virgil Guran în exclusivitate pentru DC NEWS. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel