Deputatul PSD Adrian Solomon, prima reacţie după amendă: Nimic adevărat. Poliţia să demonstreze!
Autor: Florin Răvdan pe 07 iul, 10:55 | Personalități politice

Sursa: Agerpres

Deputatul PSD Adrian Solomon spune că Poliţia Capitalei minte când spune că l-ar fi amendat pe politician pentru refuzul de a purta mască. 

„Nu este nimic adevărat în comunicatul Poliției. Am fost legitimat și atât. Dacă voi primi vreun proces verbal, îl voi contesta în instanță, iar Poliția va trebui să demonstreze ce spune în comunicatele ei”, a declarat pentru Mediafax deputatul PSD Adrian Solomon.

Doi deputaţi, amendaţi pentru refuzul de a purta mască

 

Potrivit unor surse judiciare, deputații Adrian Solomon și Ioan Stativă au fost amendați, marți dimineața, de polițiștii din Capitală, după ce au refuzat să poarte mască de protecție într-un fast-food din sectorul 3 și au făcut scandal.

Conform unui comunicat de presă al Poliției Capitalei, marți dimineața polițiștii au fost solicitați de agenții de pază ai unui restaurant de tip fast-food din sectorul 3, după ce un bărbat care se afla în interiorul localului a refuzat să poarte mască și a devenit recalcitrant. În timpul discuțiilor purtate de polițiști cu bărbatul, acesta le-a adresat expresii jignitoare și a avut o atidudine sfidătoare. Acesta era însoțit de un alt bărbat care a avut un comportament similar. Polițiștii i-au sancționat pe cei doi bărbați cu două amenzi în valoare totală de 2600 de lei pentru provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri publice și pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare în public.

Te-ar putea interesa și ....
Personalități politice Vezi toate articolele
Crossuri parteneri