Derby-ul dintre Lakers și Clippers, amânat în urma morții lui Kobe Bryant
Autor: Neagoe Narcis-Florentin pe 28 ian, 09:18 | Alte sporturi

Foto: Agerpres

Moartea lui Kobe Bryant a generat amânarea meciului dintre Lakers şi Clippers.

Meciul de baschet al orașului Los Angeles, dintre Lakers și Clippers, a fost amânat, după moartea celebrului Kobe Bryant, într-un accident de elicopter, a transmis Agerpres.

Partida, prevăzută în sezonul regulat, va fi reprogramată într-o altă zi, conform conducerii NBA.

Decizie luată din respect

 

„Decizia a fost luat din respect față de cei de la Lakers, profund întristați de pierderea tragică a legendei clubului, Kobe Bryant, a fiicei acestuia Gianna și a altor șapte persoane, în accidentul de elicopter produs duminică", a explicat NBA într-un scurt comunicat.

Pe de altă parte, Los Angeles Lakers a ținut să le mulțumească tuturor „pentru formidabilul val de susținere și de condoleanțe".

O perioadă foarte dificilă

 

„Este o perioadă foarte dificilă pentru noi toți. Vom continua să susținem familia Bryant și vom împărtăși mai multe informații, în momentul în care acestea vor fi disponibile", a transmis Lakers, confirmând astfel decizia de amânare a partidei.

Kobe Bryant (41 ani) și-a petrecut întreaga carieră la Los Angeles Lakers (1996-2016), câștigând cinci titluri de campion al NBA cu clubul californian. El este unul dintre cei șapte jucători care au marcat, în total, peste 30.000 de puncte în campionatul profesionist nord-american.

Te-ar putea interesa și ....
Alte sporturi Vezi toate articolele
Crossuri parteneri