Deschidere școli. Medicul lui Netanyahu arată GREȘEALA Israelului: Discuție POLITICĂ. Totul e închis acum
Autor: Roxana Neagu pe 18 ian, 11:50 | Internațional
Exclusiv

Foto Pexels, caracter ilustrativ. Deschidere școli. Medicul lui Benjamin Netanyahu arată GREȘEALA Israelului

Dr. Herman Berkovits, medicul premierului israelian Benjamin Netanyahu, a explicat care a fost greșeala care a dus la închiderea totală a Israelului. 

”Ultima dată a fost mai mult o discuție politică. Unii politicieni au spus hai să deschidem grădinițele și școlile până în clasa a patra și clasele a XI-a și a XII-a, unde trebuie să dea maturitatea, iar cei de la clasa a cincea până la clasa a zecea să-i ținem închiși (învățământ online n.r.). După anumite discuții politice, s-a hotărât să se deschidă tot, inclusiv clasele V-X. Aici a fost GREȘEALA. Totul e închis acum. Suntem într-o închidere aproape totală.” a spus medicul Herman Berkovits, care a adăugat că la școală acum e totul închis. 

”Asta este și cauza pentru care s-a hotărât să se vaccineze toate cadrele din învățământ, pentru a putea deschide școlile apoi” a spus medicul lui Benjamin Netanyahu, prim-ministru al Israelului. 

Trei scenarii în România

 

În România, s-a decis deschiderea școlilor în trei scenarii, începând cu 8 februarie, după cum a explicat ministrul Educației:

”În scenariul verde, toate grădinițele și școlile sunt deschise.

În scenariul galben, avem deschise grădinițele, învățământul primar, respectiv clasele I-IV, și clasele terminale, clasa a opta și clasele a XII-a, a XIII-a.

În scenariul roșu, vor fi deschise grădinițele și clasele I-IV, chiar dacă este rata de infectare peste 3 la mie. La pragul de 6 la mie, se suspendă activitățile.”

Vezi și: Încep școlile din 8 februarie 2021. Grădinițele, deschise în orice scenariu. Cîmpeanu, explicații clare

Te-ar putea interesa și ....
Internațional Vezi toate articolele
Crossuri parteneri