Descinderi în Argeș. Un bărbat e bănuit că a abuzat și filmat o minoră
Autor: Andrada Oana pe 29 apr, 16:25 | Justiție

Foto ilustrativ / Imagine de Diego Fabian Parra Pabon de la Pixabay

Polițiștii au descins la locuința unui bărbat din județul Argeș, bănuit că a abuzat și filmat o minoră. 

Astăzi, 29 aprilie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au desfășurat o percheziție domiciliară, în comuna Popești, la locuința unui bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunii de viol, anunță IGPR într-un comunicat de presă. 

Din cercetări a reieșit că, în noaptea de 24 spre 25 aprilie a.c., bărbatul ar fi întreținut relații sexuale cu o minoră, în localitatea Oarja, județul Argeș.

În urma percheziției, au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace de probă, iar cu ocazia activităților ulterioare, s-a stabilit că acesta ar fi și înregistrat cu telefonul mobil o parte din actul sexual.

Cercetările au fost preluate, conform competențelor stabilite prin normele de procedură penală, de către D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Pitești, în vederea extinderii cercetărilor și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de pornografie infantilă.

Bărbatul a fost condus la sediul unității de Parchet, urmând ca, după administrarea întregului probatoriu, să fie dispuse măsurile legale care se impun, precizează IGPR. 

Justiție Vezi toate articolele
Crossuri parteneri