Descinderi în Buzău, la un bărbat care ar fi abuzat și șantajat trei minore / Video
Autor: Andrada Oana pe 07 apr, 15:46 | Justiție

Foto ilustrativ / Imagine de fsHH de la Pixabay

Două percheziții domiciliare au fost efectuate joi, în Buzău, la un bărbat care ar fi abuzat și șantajat trei minore. 

În această dimineață, polițiștii Biroului de Investigații Criminale ai Poliției municipiului Buzău au efectuat două percheziții domiciliare, la un bărbat bănuit de agresiune sexuală, act sexual cu un minor și șantaj, anunță IPJ Buzău într-un comunicat de presă.

Din cercetări a reieșit că, din luna aprilie 2020 și până în prezent, bărbatul ar fi întreținut relații sexuale cu trei minore și ar fi săvârșit gesturi de natură sexuală față de acestea.

Ulterior, acesta ar fi șantajat minorele cu publicarea de fotografii sau mesaje pe rețelele de socializare și le-ar fi determinat să continue relația cu el.

În urma perchezițiilor, polițiștii de investigații criminale au ridicat mai multe înscrisuri, fotografii și medii de stocare.

Bănuitul va fi condus la sediul Poliției în vederea audierii, fiind cercetat pentru agresiune sexuală, act sexual cu un minor și șantaj.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, mai arată comunicatul IPJ Buzău.

Justiție Vezi toate articolele
Crossuri parteneri