Descinderi la un proxenet din Prahova. 12 persoane, duse la audieri
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ / Imagine de fsHH de la Pixabay
Foto ilustrativ / Imagine de fsHH de la Pixabay
O percheziție domiciliară a fost efectuată în Prahova, la locuința unei persoane bănuite de trafic de persoane. 

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Ploiești, au efectuat o percheziție domiciliară, în județul Prahova, la locuința unei persoane bănuite de trafic de persoane, anunță, miercuri, IGPR. 

Din cercetări a rezultat că, în perioada iulie 2020 - aprilie 2021, folosind metoda „loverboy”, persoana bănuită ar fi racolat victima, în vederea exploatării sexuale a acesteia, în județul Prahova, în schimbul obținerii de foloase materiale. De asemenea, în momentul în care victima nu ar mai fi dorit să continue activitățile, persoana bănuită ar fi amenințat-o și agresat-o.

Proxenetul și-ar fi lovit victima cu mașina

Totodată, din cercetări a reieșit faptul că pe fondul unor neînțelegeri, persoana bănuită ar fi lovit victima cu autoturismul. În urma evenimentului rutier, aceasta ar fi suferit leziuni traumatice. 

Au fost conduse la sediul unității de parchet, pentru audieri, 12 persoane.

Cercetările sunt continuate de polițiștii B.C.C.O. Ploiești – Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane, împreună cu procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Ploiești, în vederea documentării întregii activități infracționale.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română. 

La activități au fost angrenați și jandarmi de la Gruparea de Jandarmi Mobilă „Matei Basarab” Ploiești, precizează comunicatul IGPR. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel