DEZASTRU economic după venirea Guvernului Orban. Am aflat dacă urmează proteste. Mihai Dide, declarații de ultimă oră
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Dide FOTO AGERPRES
Dide FOTO AGERPRES
După ce Guvernul Orban a venit la putere, lucrurile nu arată foarte bine dacă ne uităm la economie. Urmează proteste de amploare? Am aflat răspunsul de la Cristian Mihai Dide, președintele organizației Evoluție în instituție.

Cristian Dide este cunoscut pentru numeroasele proteste la care a participat împotriva Guvernului PSD. Întrebat dacă are de gând să mai iasă în stradă şi împotriva Guvernului Orban, răspunsul lui Dide a fost unul categoric.

"Cu prima ocazie. Răspunsul este DA, cu prima ocazie. Am ieşit deja pentru a cere alegere în două tururi", a spus Cristian Dide pentru DC News.

Deşi a trecut puţin timp de la învestirea noului Guvern, Cristian Dide are deja câteva lucruri de reproşat:

"În primul rând, faptul că nu se mişcă mai repede cu asumarea a ceea ce au promis atunci când au fost învestiţi: desfiinţarea Secţiei Speciale, alegeri în două tururi, pensiile speciale. Aşteptăm să vedem rezultate cât mai repede".

Cristian Dide, despre efectele produse la scurt timp după învestirea Guvernului Orban

În privinţa efectelor produse la scurt timp după învestirea Guvernului, precum cursul de schimb, deficitul bugetar, datoria publică, Dide spune că nu avea mari aşteptări din punct de vedere economic, având în vedere că au trecut doar două luni. 

"Discutăm de două luni, nu aveam mari aşteptări din punct de vedere economic în numai două luni. Nu ai cum să tragi o concluzie. Să presupunem că sunt în curs de instalare. Am văzut astăzi o ştire că sunt înlocuiţi 27 de prefecţi, aşa că mai aşteptăm puţin. Din ianuarie o să putem să tragem nişte concluzii", a spus Cristian Dide.

Pe o scară de la 1 la 10, Dide îi dă nota 6 noului Guvern. 

"Au apărut şi ei cu persoanele lor controversate, tot la fel în funcţii cheie şi ne aşteptam să vedem mai multe feţe noi. Am văzut feţe noi, dar se putea şi mai bine", a spus mai spus Cristian Dide pentru DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel