Dezastru la terasele de pe litoral. Horia Constantinescu: Câte doage le lipsesc?
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres
Horia Constantinescu, şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa, a vorbit despre dezastrul găsit la terasele de pe litoralul românesc.

"Alaltăieri noapte, în timpul unui control la Eforie, am văzut o locaţie autorizată ca patiserie. M-am uitat de jur împrejur, că poate nu am văzut eu bine unde este intrarea (…) nu avea chiuvetă, nu îndeplinea nici una din obligaţiile operatorului economic de a funcţiona ca patiserie, dar iată că era autorizată ca patiserie, avea şi autorizaţie de funcţionare. Ea era o vitrină umplută cu dulciuri păstrate la temperaturi total neconforme (…). Am depistat şi nişte baclavale despre care nu am reuşit să aflăm foarte multe, dar am aflat, într-o revoltă a operatorului economic, că ele pot sta în orice tempetarură. Noi le-am retras. În opinia noastră, ele nu pot sta la orice temperatură”, a declarat Horia Constantinescu pentru focuspress.ro.

Mesaj pentru "cei care cred că bulgarii şi grecii ne distrug litoralul"

"Cei care cred că bulgarii şi grecii ne distrug litoralul, ar trebui să stea de vorbă cu reprezentanţii acestor unităţi şi să îi întrebe câte doage le lipsesc, pentru că un turist care ajunge pe litoral şi face o toxiinfecţie alimentară sau s-a stricat la stomac nu va spune: ‘m-am dus la Tache şi Gigel şi am mâncat acolo prost’, el va spune: ‘m-am simţit prost pe litoralul românesc”, a mai spus şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa

"A scuipat-o şi a îmbrâncit-o"

În ceea ce priveşte incidentul în care a fost implicată o angajată a CJPC, la restaurantul hotelului Oxford, Horia Constantinescu a spus: "Colega a întâlnit unul dintre ‘bărbaţii’ acestui teritoriu şi care, după ce a băut câteva şnapsuri, s-a enervat (…), a scuipat-o şi a îmbrâncit-o (…). Eu am ajuns noaptea acolo şi, la 5 dimineaţa, împreună cu o altă colegă, am continuat acţiunea de control. Am găsit exact ceea ce primisem ca informare în spatiul online - şi anume că o parte din mezeluri erau recuperate de cu o zi înainte. Trebuie să fiu şi avocatul diavolului: mulţi administratori nici nu ştiu să ceară angajaţilor”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel