Dezbatere Iohannis. Alex Coita, întrebări-CHEIE pentru candidatul PNL înainte de turul 2
Autor: Rodica Mitu pe 14 noi 2019 / 21:43 | Prezidentiale 2019
Exclusiv

Alex Coita

Klaus Iohannis a anunţat că va organiza o dezbatere alături de politologi, formatori de opinie şi jurnalişti. „Va fi o discuţie deschisă, aşezată, care, cu siguranţă, va fi pe placul românilor", a promis președintele. Contactat de DCNews, Alex Coita a dezvăluit ce întrebări i-ar adresa lui Klaus Iohannis.

Președintele Klaus Iohannis a spus că înţelege nevoia şi dorinţa de a avea dezbateri în al doilea tur de scrutin. Cu toate acestea, nu a acceptat o dezbatere cu Viorica Dăncilă, anunțând, în schimb, pentru săptămâna viitoare, o dezbatere la care vor fi invitaţi politologi, formatori de opinie, jurnalişti.

Contactat, joi, de DCNews, politologul Alex Coita a fost întrebat ce întrebări i-ar adresa lui Klaus Iohannis. „L-aș întreba chestiuni care nu au legătură neapărat cu luptele politice. În primul rând, l-aș întreba pe Klaus Iohannis ce s-a întâmplat cu proiectul de țară pe care îl promitea în anul 2014? De asemenea, de ce nu a continuat începutul bun de mandat pe care l-a avut cu pactul pentru Apărare și cu o serie de întâlniri externe? Ce l-a făcut să renunțe la începutul foarte bun de mandat?", a spus Alex Coita.

Totodată, l-ar mai întreba:

„Cum se prezintă în fața românilor în absența unui proiect de țară?"

„Cum își propune să aducă toate forțele politice la masă în beneficiul României? Care este strategia sa?"

Te-ar putea interesa și ....
Prezidentiale 2019 Vezi toate articolele
Crossuri parteneri