Dezbaterea electorală, OBLIGATORIE! Val Vâlcu, propunere în direct. Ionel Petre: Oamenii şi-ar da seama cu cine au de-a face
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Ionel Petre, președintele ALDE Dâmbovița, a vorbit, într-un dialog cu jurnalistul Val Vâlcu, despre necesitatea existenţei în campaniile electorale a unor dezbateri reale între candidaţi, şi nu doar monologuri transmise pe Facebook sau în diverse emisiuni. 

"Mi-ar fi plăcut să avem parte de dezbateri, pentru că acolo, faţă în faţă, legat de  acei candidaţi care în studioul lor personal se prezintă ca şi salvatorii unor zone, unor judeţe, unor proiecte ar putea ca oameni să-şi dea seama dacă au un lider puternic sau doar un om de tinichea. Mi-aş fi dorit să ieşim împreună în faţa oamenilor, cu soluţiile, să le argumentăm. Dar toată lumea se cramponează pe Facebook sau cu câte un mic filmuleţ pe undeva unde se prezintă ca şi salvatori. Iar oamenii s-au săturat", a declarat Ionel Petre.

"E ca şi cum am avea un campionat de fotbal în care fiecare echipă joacă pe terenul ei, fără adversar. Eu aş propune să fie obligatorie dezbaterea, fiecare pe palierul lui. Ai presă judeţeană, la Consiliul Judeţean Harghita, Satu Mare, Constanţa, să fie o dezbatere obligatorie. La o instituţie publică, la primăriile oraşelor importante", a propus Val Vâlcu.

Urmăreşte dialogul dintre cei doi, aici: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel