Dezbaterile privitoare la soarta Radioului Public, postate de directorul Georgică Severin
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Dezbaterile privitoare la Radioul Public, postate de directorul Georgică Severin  /  Sursă foto: Facebook Georgică Severin
Dezbaterile privitoare la Radioul Public, postate de directorul Georgică Severin / Sursă foto: Facebook Georgică Severin
Directorul general al Radioului Public, Georgică Severin, a făcut publice dezbaterile privind soarta instituției.

Directorul general al Radioului Public, Georgică Severin, a făcut publice dezbaterile privind soarta instituției din actualul legislativ:

„Au trecut 7 zile de când în Comisiile reunite de Cultură s-au "dezbătut" rapoartele de activitate ale Societății Române de Radiodifuziune. Conform liniei pe care am adoptat-o de când sunt președintele director-general al Radioului Public, pe durata mandatului, mă abțin de la comentarii publice cu posibile implicații politice.

Am așteptat, conform transparenței clamate de actuala conducere a Comisiei de Cultură, ca pe site-ul Camerei Deputaților să apară înregistrarea ședinței în care au fost respinse rapoartele de activitate ale S.R.R. pentru anii 2017, 2018 și 2019.

Nu a apărut și nu este de mirare, ultima înregistrare a Comisiei fiind din 2020. Curat transparență! Raportul pe 2020, depus din 15 martie, nu a fost introdus pe ordinea de zi.

Pentru corecta informare, neintermediată, a celor interesați voi posta înregistrarea audio a "dezbaterilor" din Comisiile reunite de Cultură, privitoare la Radioul Public din 8 aprilie 2021.

Să fie clar: nu este vorba de persoana mea! Nu am dat concurs pentru acest post, am fost propus, susținut și votat de o altă majoritate parlamentară și, în actualul context legislativ, este firesc ca noua majoritate să dorească să susțină o altă echipă. atât la radioul public, cât și la televiziunea publică. Dar depinde cum se face schimbarea. În primul rând respectând legea! Protejând instituțiile publice, chiar dacă se schimbă oamenii!

Despre acest subiect, mult mai pe larg, în curând.Acum, vă las să judecați singuri!“ a scris Severin pe Facebook.

Dezbaterile pot fi ascultate AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel