DEZINFORMARE marca Violeta Alexandru, după ce REGES n-a funcționat. Precizările care-i dau peste cap războiul politic cu PSD
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: D.C.
WhatsApp
Violeta Alexandru
Violeta Alexandru
Violeta Alexandru a acuzat că blocajul de astăzi din portalul REGES a fost din cauza PSD care știa, dar n-a făcut nimic. Inspecția Muncii vine cu precizări esențiale în acest război politic, precizări care arată că a fost o situație total neașteptată, deci nu una ce putea fi anticipată, dar ignorată din motive electorale. 

”Vă facem cunoscut că astăzi, 2 decembrie 2019, începând cu ora 10, funcționarea portalului REGES a fost întreruptă din motive tehnice, independente de atribuțiile ce revin Inspecției Muncii în asigurarea funcționării optime a acestei aplicații.

Nefiind o problemă tehnică generată de aplicație, ci o disfuncționalitate de comunicații de date, care a survenit neașteptat, nu a fost posibilă publicarea unui anunț prin care să avertizăm utilizatorii în legătură cu această situație. În prezent se lucrează la remedierea problemei, vom reveni cu informații în momentul remedierii.

Intervalul în care aplicația REGES nu a funcționat este consemnată oficial, iar lipsa înregistrărilor care ar fi trebuit operate în acest interval nu va constitui motiv de sancționare.” a anunțat Inspecția Muncii. 

Vezi și: Vasilcoiu o desființează pe Violeta Alexandru după dezinformare. "Să vedeți surpriză"

Violeta Alexandru dă vina pe PSD


Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, în același context, se plângea pe Facebook despre greua moștenire lăsată de PSD, însă, așa cum precizează reprezentanții Inspecției Muncii, a fost o problemă neașteptată, TEHNICĂ, o disfuncționalitate de comunicații de date, nu una de soft, de aplicație, adică de programul informatic, de ceva ce putea face PSD. 

Violeta Alexandru a scris, pe Facebook, că problemele se cunoșteau, însă acuză că nu s-a făcut nimic în ultimii ani, fiind preferate acțiunile electorale, acuzând greaua moștenire de la PSD, la sfârșit de an.  

Mesajul său este puternic diferit față de cel dat de Inspecția Muncii, care spune că ”a survenit neașteptat”, deci, nu se cunoștea de mult timp problema, ca să fie ignorată din motive electorale, ci a fost o problemă ce nu putea fi anticipată.

În plus, aceste baze de date sunt o problemă de siguranță națională și nu ar trebui folosite în bătăliile de politică internă.   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel