Dieta care îl ajută pe Florin Ristei să fie în formă. Ai să râzi, dar iată ce mănâncă după 22.00!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
La vârsta de 33 de ani, juratul X Factor Florin Ristei are o rutină care, cu un minim efort, reușește să îl ajute să se păstreze în formă. E drept, nu toată lumea ar putea ține o dieta ca a lui!    

”Sunt norocos că am o genetică ce îmi permite să nu fac eforturi pentru a mă menține în formă. Câteva flotări de dimineața, vreo 2-3 ture cu trotineta și multă, multă... înghețată după ora 22.00. Cam așa am rămas în formă!”, povestește Florin Ristei râzând.

Sezonul X Factor cu numărul nouă va avea premiera vineri, 11 septembrie, de la ora 20.30, la Antena 1, și aduce nu doar muzică de neoprit, ci și multe reguli noi, pe care concurenții sunt pe cale să le descopere. 

Două nume noi, Loredana Groza și Florin Ristei își vor ocupa locurile la masa juraților alături de Delia și Ștefan Bănică, iar Răzvan Simion și Dani Oțil revin în calitate de prezentatori pe scena X Factor. Totodată, în timp ce Ștefan Bănică, Loredana, Delia și Florin Ristei vor căuta factorul X în cel de-al nouălea sezon, cei de acasă vor intra în culisele emisiunii cu ajutorul actriței Ilona Brezoianu, în cadrul unei producții care va fi difuzată exclusiv online.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel