Dietă pentru Taur. Ce să mănânci în funcție de zodie
Autor: Scutaru Cristina pe 08 iun, 22:21 | Magazin

taur

Ce trebuie să mănânci dacă ești zodia Taur afli în rândurile de mai jos.

Ce ar trebui să mâncați:

 

Este foarte important să se mențină o dietă scăzută în amidon, grăsimi și zahăr, deoarece foarte mulți Tauri trebuie să își ducă luptele. Sulfatul de sodiu este prezent în ficat, pancreas și hormonii rinichilor. Un dezechilibru al acestui mineral în organismul Taurului poate provoca balonare, simptome de congestie în jurul glandei tiroide. Unele alimente care conțin acest mineral sunt sparanghelul, sfecla, conopida, hreanul, spanacul, castraveții, ceapa, dovleacul, nucile și merișoarele crude. De asemenea, trebuie să beți multă apă pentru a vă menține sistemul curat. Pentru a menține funcția tiroidiană la maximum, Taurii ar trebui să mănânce alimente cu iod natural, cum ar fi pește și fructe de mare. Alte alimente care vă vor ajuta să vă mențineți sănătoși sunt ouăle, ficatul, fasolea, germenii de grâu, fructele proaspete și salatele verde.

Ce să nu mâncați: Carbohidrații au o modalitate de a se transforma în grăsime în corpul Taurului și ar trebui evitați. De asemenea, ar trebui evitate mesele sățioase.

Taurul este un semn de pământ

 

Elementul pământ guvernează sistemele scheletice și eliminatorii. Elementul de pământ este esențial pentru creșterea, reproducerea și repararea țesutului. Semnele pământului tind spre probleme de greutate, dezvoltarea de tumori sau tulburări glandulară. Supraalimentarea și o dietă a alimentelor grele creează pământ excesiv, care este agravat de lipsa de exerciții fizice și de obiceiurile sedentare. Taurii au adesea dinți frumoși și puternici. Ei au impresii puternice și se dezvoltă în contact cu pământul. Sunt rezistenți și persistenți. Sunt mai rezistenți la răcelile tranzitorii și la gripă decât semnele de foc sau aer.

Te-ar putea interesa și ....
Magazin Vezi toate articolele
Crossuri parteneri