DIETA perfectă, după sărbători. Bilic, SECRETUL "topirii" kilogramelor: Cu ce slăbim mai bine dacă nu cu PORC!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
foto: Pixabay
foto: Pixabay
Nutriționistul Mihaela Bilic a spus secretul topirii kilogramelor în plus acumulate după sărbători.

"Proteinele, prietenele siluetei! Nu există început de an fără o cură de slăbire. Și nu există cură de slăbire fără carne la grătar, produsul cel mai sățios și mai eficient când vine vorba de “topirea” kilogramelor în plus. Deci carne să fie!", a scris Mihaela Bilic, pe pagina de Facebook.

"Cu ce slăbim mai bine dacă nu cu porc! Carnea este cel mai bun prieten al siluetei, pentru că este singurul produs care are calorii negative. Să vă explic, în carne avem din belșug proteine și proteine înseamnă lanțuri lungi de aminoacizi. Deci carnea ține de foame și culmea, și slăbește, iar din carne, dacă este slabă, nicio șansă să faceți grăsime de depozit.

Chestiunea aceasta îi ia şi timp, şi efort şi consumă calorii. Mai mult de 30% din valoare calorică a unei fripturi este cheltuită doar pentru digestie. (...) Din carne, dacă este slabă, nu este nicio şansă să faceţi grăsime de depozit. (...) Cu cât avem mai multă grăsime, cu atât avem mai puţine proteine", a completat nutriționistul.

Citește și: Cine e MAMA Dianei Șoșoacă. E mai CELEBRĂ decât senatoarea AUR și seamănă ca două picături de apă: Mă depășește!

+

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel