Dieta SECRETĂ a lui chef Florin Dumitrescu. A slăbit 6 kilograme într-o săptămână, dar NU o recomandă: E periculoasă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto Facebook Florin Dumitrescu
foto Facebook Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu este la dietă. În doar o săptămână, a slăbit spectaculos. 

Chef Florin Dumitrescu ține o dietă ce a pus pe jar Internetul. El a slăbit miraculos 6 kg în doar 7 zile! El nu dorește să facă ”faimoasă” dieta pe care o ține pentru că spune că este una periculoasă, cu multiple efecte adverse, dar pe care el și-o asumă. Din ceea ce publică pe Facebook, ține o dietă disociată. 

Sunt celebre dietele cu trei zile fructe și legume, trei zile lactate, trei zile carne. Sunt unele diete disociate care țin chiar o perioadă mult mai lungă. Din postările lui chef Dumitrescu, ne dăm seama că dieta pe care o ține e chiar mai dură decât celebra ”333”. 

Acest tip de diete, care și detoxifiază puternic corpul, sunt ținute de multe persoane, în special primăvara, după perioada sărbătorilor de iarnă și mâncărurilor specifice sezonului rece, ceva mai bogate și mai grase. Dietele de genul acesta pregătesc și corpul de vară, când hainele sunt mai subțiri și mai scurte și pot evidenția unele imperfecțiuni. 

El le-a explicat fanilor care-i cer dieta minune de ce nu o recomanda altora. Printre altele, afirmă că pot apărea stări de amețeală, sevraj, dureri de rinichi, fluctuații de tensiune, dereglarea metabolismului.  ”Nu pot să vă împărtășesc exact această dieta, este destul de periculoasă pentru organism.” a scris chef Dumitrescu, într-o postare. 

”Sper că v-am răspuns la întrebări prin acest post. Eu personal am optat pentru acest tip de dietă din rațiuni personale. Dacă ajungeți să o primiți de la vreun nutriționist vă urez succes să o duceți până la capăt! Baftă multă! În plus, există riscul ca, la finalul acestei diete, să pui înapoi dublul kilogramelor pierdute” a mai scris chef Dumitrescu. 

În 23 martie, la o săptămână de la startul dietei, el a anunțat că a slăbit 6 kg, publicând o poză cu noua greutate. 

”V-am promis un update cu cântarul. Săptāmâna trecută aveam 94,4, acum am 88,4. Momentan, e bine. Când ajung la 82 kg pot să încep să fac sport, o dată ce iau presiunea de pe articulații și zona lombară” a scris chef Dumitrescu pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel