Dilema morților Covid-19. Vâlcu, despre Voiculescu: Nu e exclus să fie un zero uman poleit cu like-uri
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Voiculescu: Nu e exclus...
Voiculescu: Nu e exclus...
”Nu e exclus să fie câteva mii de morți în plus”, a zis Vlad Voiculescu referindu-se la numărul deceselor în rândul românilor cu boala Covid-19.

Referindu-se la formula folosită de fostul ministru al Sănătății, jurnalistul Val Vâlcu a zis că: ”nu e exclus să fie un zero uman poleit cu like-uri pe Facebook, nu este exclus să fie extrem de incompetent, nu este exclus nimic”. Ori spui clar care este numărul, ori folosești expresii evazive ca să stârnești îndoială și să poți negocia politic. El nu s-a ocupat de cei vii, iar de cei morți nici atât, nu știa cum sunt înmormântați.

Nu ne mai mirăm că nu a terminat facultatea în trei ani din moment ce nu a avut timp, în zece zile, să verifice două formule, să dea trei telefoane și să afle numărul morților. 

Vlad Voiculescu a fost demis de premierul Florin Cîțu, miercuri, din funcția de ministru al Sănătății. Decizia a venit pe fondul mai multor crize din sănătate, între care și evacuarea pacienţilor de la Spitalul Foişor, la scurt timp și după Ordinul privind criteriile de carantină, semnat de Andreea Moldovan. Aceasta din urmă a fost demisă, de asemenea, din funcția de secretar de stat în Ministerul Sănătății. 

VEZI ȘI: Vlad Voiculescu, ministrul transparență, despre morții de Covid-19: Prefer să nu rostesc cifre, dar nu e exclus să fie de ordinul miilor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel