Dinamo - Dusan Uhrin Jr. a semnat. Antrenorul are două trofee
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
Dinamo București a anunţat, marţi, că a ajuns la un acord cu tehnicianul ceh Dusan Uhrin Jr. în ceea ce priveşte preluarea funcţiei de antrenor principal al echipei din șoseaua ''Ştefan cel Mare''.

Noul tehnician al dinamoviştilor şi-a început cariera de antrenor principal în campionatul Cehiei la Bohemians Praga şi a mai antrenat echipele Mlada Boleslav (trei mandate), AEL Limassol, Dinamo Tbilisi, Viktoria Plzen, Dinamo Minsk şi Slavia Praga.

Dusan Uhrin Jr, în vârstă de 51 de ani, nu e străin de fotbalul din România, a antrenat Politehnica Timişoara în două rânduri (2007-2008, 2010-2011) şi CFR Cluj (2009).

Tehnicianul ceh a câştigat în cariera sa două trofee, campionatul şi Cupa Georgiei cu Dinamo Tbilisi, ambele în 2013. Mlada Boleslav este ultima echipă antrenată de Dusan Uhrin Jr, în sezonul competiţional 2017-2018, în prima ligă a campionatului din Cehia.

FC Dinamo a reziliat luni seara contractul pe cale amiabilă cu antrenorul Eugen Neagoe, care a suferit un infarct miocardic în timpul meciului cu Universitatea Craiova, din cadrul etapei a 2-a a Ligii I de fotbal.

Despre această înțelegere a vorbit, tot astăzi, Florin Prunea care a anunțat că Dinamo va avea un nou antrenor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel