Dinamo, lovită de noul coronavirus! Șase jucători, INFECTAȚI
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Veste șoc pentru fanii lui Dinamo, înaintea restanței cu Chindia Târgoviște din play-out. Șase jucători au fost depistați cu noul coronavirus.

Șase jucători ai echipei Dinamo intră în izolare, după ce au fost depistați cu infecție cu Covid-19, potrivit GSP

Fotbaliștii în cauză vor fi testați din nou peste cinci zile. Din cauza rezultatelor testelor, meciul de astăzi cu Chindia Târgoviște va fi amânat, a anunțat Justin ștefan, secretarul general al LPF. 

Justin Ștefan a declarat pentru sursa citată că „am fost informați în urmă cu puțin timp de cei de la Dinamo că există 6 jucători depistați pozitiv la ultimul test. Aceștia au intrat în izolare, iar restul au plecat acasă. Toți cei 6 jucători vor reface testul astăzi la o altă clinică.

În cazul în care rezultatele vor fi din nou pozitive, aceștia vor române izolați, iar ceilalți jucători din lot urmează să fie retestați peste 5 zile. E clar că meciul din această seară nu se va mai juca. În acest moment, căutăm o dată să reprogramăm.”

Amintim că, recent, un angajat al lui Dinamo a fost confirmat cu noul coronavirus, fiind primul caz din Liga 1. 

„Este o persoană din cadrul clubului, nu face parte din cadrul personalului relevant pentru fotbal, respectiv jucători, staff tehnic, staff medical. Este urmată procedura legală, urmează să fie informată Direcția de Sănătate Publică competentă, să vedem unde a avut loc testarea. Va fi demarată o anchetă epidemiologică, se vor stabili contacții persoanei respective, iar acele persoane vor fi izolate timp de 14 zile”, spunea atunci Justin Ştefan, secretarul general al LPF.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel