Dinamo, umilită de Chindia în Groapă
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Dinamo rămâne deocamdată pe 8
Dinamo rămâne deocamdată pe 8
Dinamo București a pierdut sâmbătă seara la limită, pe teren propriu, partida cu Chindia Târgoviște. „Câinii roșii” au mari probleme de efectiv cauzate de situația financiară și administrativă a clubului.

Chindia Târgovişte a învins-o pe Dinamo Bucureşti cu scorul de 1-0 (0-0), sâmbătă seara, în deplasare, în primul meci din etapa a 17-a a Ligii I de fotbal. Unicul gol al partidei, una desfăşurată pe un teren greu, a fost marcat de suedezul Valmir Berisha (64).

Chindia a făcut un joc foarte bun şi a lăsat puţine şanse echipei gazdă, apărându-se compact. Oaspeţii au mai avut ocazii bune de gol prin acelaşi Berisha (31) şi Daniel Popa (64), în timp ce singura oportunitate notabilă a lui Dinamo a fost şutul lui Diego Fabbrini (49), reţinut în doi timp de portarul Mihai Aioani, potrivit Agerpres.

Chindia a ajuns la şase etape consecutive fără înfrângere, cu două victorii şi patru egaluri. Chindia a bifat a patra sa victorie în deplasare în acest sezon. Pentru Chindia a fost al nouălea meci fără gol încasat în acest campionat, dintre care şapte în deplasare. În tur, Chindia s-a impus cu acelaşi scor, 1-0. Dinamo este la a doua înfrângere consecutivă pe teren propriu, după 0-2 cu CFR Cluj.

Dinamo rămâne deocamdată pe 8, dar e posibil să coboare câteva locuri până la finele etapei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel