Dinamo, victorie după 13 etape, cu FC Voluntari / Vezi golurile
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Dinamo, victorie după 13 etape, cu FC Voluntari / Vezi golurile
Dinamo, victorie după 13 etape, cu FC Voluntari / Vezi golurile
Dinamo Bucureşti a reuşit prima sa victorie după o pauză de 13 etape, 2-0 (0-0) cu FC Voluntari, joi seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 4-a a fazei play-out a Ligii I de fotbal.

Dinamo, la primul succes după revenirea antrenorului Dusan Uhrin jr, s-a impus prin golurile marcate de Florin Bejan (74) şi Adam Nemec (86). Dinamo nu mai câştigase din 31 ianuarie, când se impunea cu 1-0 la Arad, cu UTA.

Gazdele au avut primele ocazii, dar portarul Victor Rîmniceanu a respins şutul cu stângul al lui Deian Sorescu (6), iar şutul lui Steliano Filip a trecut prin faţa porţii (11). Ilfovenii au avut şi ei o şansă notabilă în prima repriză, prin Jefte Betancort (12), dar şutul cu efect al spaniolului a fost respins de portarul Mihai Eşanu.

Dinamo şi-a accentuat presiunea după pauză, dar cei care au fost mai aproape de gol au fost oaspeţii, însă Haruna Garba şi Jefte, nu au reuşit să trimisă spre poartă (57). Ricardo Grigore l-a testat pe Rîmniceanu cu un şut din întoarcere (69), dar goalkeeper-ul a fost la post. Dinamo a deschis scorul dintr-o fază fixă (74): Anton a executat un corner la colţul scurt, mingea a fost deviată de Janusz Gol, Rîmniceanu a respins, iar Florin Bejan a reluat în plasă de la colţul lung.

Sorescu a avut alte două oportunităţi, dar a tras în portar din 6 metri (80), iar apoi Rîmniceanu a respins şutul său din lovitură liberă (83). Voluntari a trecut pe lângă egalare la o ieşire neinspirată a portarului Eşanu, dar Igor Armaş a trimis cu capul pe lângă, de la 17 metri (85) la degajarea lui Rîmniceanu.

Adam Nemec a încheiat conturile în min. 86, marcând simplu la centrarea lui Sorescu, care a scăpat uşor de Marius Briceag. FC Voluntari era neînvinsă de patru etape, în care reuşite două victorii şi două egaluri. În sezonul regular, Dinamo a câştigat acasă cu 3-0 şi a terminat la egalitate, 1-1, în deplasare. FC Dinamo Bucureşti - FC Voluntari 2-0 (0-0), Stadion Dinamo - Bucureşti

Au marcat: Florin Bejan (74), Adam Nemec (86). Arbitru: Ovidiu Haţegan (Arad); arbitri asistenţi: Radu Adrian Ghinguleac (Bucureşti), Sebastian Eugen Gheorghe (Suceava); arbitru de rezervă: Viorel Nicuşor Flueran (Craiova) Observatori: Aron Huzu (Sibiu) - CCA, Paul Mincu (Bucureşti) - LPF.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel