Dincă, despre cum a ucis-o pe Alexandra Măceșanu: Dacă-mi arăta aia telefonul, cădeam jos!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres
Gheorghe Dincă i-a povestit colegului de celulă modul în care a ucis-o pe Alexandra Măceșanu și cum a scăpat de trupul ei.

Procurorii l-au interceptat pe Dincă chiar și în penitenciar, potrivit datelor existente în rechizitoriul DIICOT, obținut de Mediafax.

El i-a povestit cu lux de amănunte cum s-au desfășurat lucrurile în cazul răpirii, violării și apoi uciderii Alexandrei și a Luizei. În plus, în timp ce vorbește despre cele două adolescente, Dincă le numește „prima" și „a doua", fiind pentru el simple obiecte sexuale, lipsite de viață, notează procurorii. Gheorghe Dincă a mărturisit, în spatele gratiilor, că nu a știut că Alexandra a apelat la serviciul de urgență 112.

"Dacă-mi arăta aia telefonul, cădeam jos", îi spune Dincă colegului de celulă, referindu-se la ipoteza că și-ar fi dat seama ca fata a alertat autoritățile folosind telefonul lui.

"De-aia mi-a plăcut"

Într-o concluzie finală, în legătură cu tot ceea ce s-a întâmplat cu cele două tinere, Dincă admite în fața colegului de celulă că totul a fost pentru propria plăcere: „Păi uite, nu vezi că de-aia mi-a plăcut, sunt aici", spune Dincă.

Gheorghe Dincă şi Ştefan Risipiţeanu au fost trimiși în judecată miercuri, pentru trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre. Potrivit procurorilor DIICOT, Dincă a răpit-o, în 14 aprilie 2019, pe Luiza Melencu, în vârstă de 18 ani, a dus-o la casa sa din Caracal, unde a ținut-o timp de trei zile imobilizată de pat, legată la ochi și a violat-o de mai multe ori.

Ştefan Risipiţeanu este acuzat că, ajuns la locuinţa respectivă, a observat fata și i-a cerut lui Dincă acordul s-o violeze. Dincă ar fi omorât-o în 17 aprilie 2019 pe Luiza Melencu, în bătaie, iar apoi a ars trupul acesteia într-un butoi metalic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel