Dinu Todoran recunoaşte că Gigi Becali face schimbările la FCSB. Becali, replică: Ce, eu sunt antrenor?
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook FCSB
Facebook FCSB
Dinu Todoran, antrenorul FCSB, a recunoscut că Gigi Becali este cel care face schimbările la echipă, după egalul cu FC Botoşani din prima etapă a Ligii I. 

"Da, e un semieșec, dar am dominat jocul, n-am fost lucizi la finalizare, dar ușor-ușor o să reglăm și lucrul ăsta. Am dominat jocul, dar la finalizare am suferit. Pe viitor, vom fi mai atenți. (n.r - despre penalty-ul ratat de Florin Tănase) E fotbal, a ratat și Mbappe, e normal. Tase e un jucător valoros, sperăm ca data viitoare să înscrie.

(n.r - referitor la schimbările făcute la pauză) Știți foarte bine cum se procedează la noi, n-are rost să ne mai întrebați de fiecare dată această întrebare", a declarat Dinu Todoran.

Gigi Becali, reacţie tare: Ce, eu sunt antrenor?

Gigi Becali susţine că, de fapt, Dinu Todoran se ocupă de acest aspect, dar anunţă că înainte de următorul meci va discuta cu antrenorul pentru a stabili cine joacă titular. 

"Am avut ocazii, bară, am ratat 11 metri, îmi pare rău că n-am câștigat, pentru că Botoșaniul nu-l mai găsești ca în seara asta niciodată. Nu am niciun interes ca să vorbesc și după meci, și la interviuri, că altcineva nu vorbește dintre patroni. Eu vorbesc, m-ați sunat, v-am răspuns. Vreți să vorbim de meci sau de antrenor și de ce a spus Todoran?

Întrebați-l pe antrenor, de ce mă întrebați pe mine asta? Ce, eu sunt antrenor? Întrebați-l pe el. Voi nu vreți să vă vorbească omul, voi vreți senzații și n-am chef. Probabil s-au schimbat fundașii centrali pentru a vedea antrenorul cu ce pereche de fundași centrali să joace.

El așa convenise de la început. Eu am vorbit cu o zi-două înainte, a zis că va începe cu o pereche de fundași și apoi va decide cu cine joacă. La antrenamente nu se vede bine. O să stabilim împreună, înainte de următorul meci, cu ce cuplu de fundași va juca omul. ", a declarat Gigi Becali, la Digi Sport Special.

La pauza meciului FC Botoșani - FCSB, Stipe Vucur, Denis Haruț și Răzvan Oaidă au fost înlocuiți cu Iulian Cristea, Ovidiu Popescu, respectiv Zdenek Ondrasek. 

Pentru FCSB urmează meciul cu Shahtior Karagandy, în preliminariile Conference League. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel