Directorul spitalului din Focșani, confirmat cu coronavirus
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Managerul Spitalului Județean Focșani a fost confirmat cu coronavirus.

De altfel, mai multe cadre medicale din Vrancea au fost confirmate cu COVID-19, iar o secție a SJU Focșani a și fost închisă.

Directorul Spitalului Județean de Urgență ”Sfântul Pantelimon” din Focșani a fost confirmat cu coronavirus, anunță Realitatea Plus, citând surse din DSP. Informația a fost confirmată pentru Agerpres de purtătorul de cuvânt al Prefecturii, Adrian Creţu:

Managerul Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Sf. Pantelimon' Focşani, Constantin Mândrilă, a fost confirmat pozitiv pentru COVID-19. De asemenea, alte şapte cadre medicale din spital au fost confirmate pozitiv pentru COVID-19.

În paralel, au mai fost și alte confirmări, cum ar fi doi dispeceri de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vrancea, dar și unul de la alt inspectorat. Secția de nefrologie a Spitalului Județean a fost închisă, din cauză că șefa secției a fost și ea confirmată pozitiv.

Pacienții de la nefrologie vor fi mutați la altă secție, conform sursei citate, care mai anunță că, în ultimele ore, la Infecțioase s-a descoperit că mai mulți asistenți sunt pozitivi la coronavirus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel