Discursul care a schimbat TOTUL. Cuvintele antrenorului care au remontat-o pe Simona Halep
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Antrenorul Artemon Apostu-Efremov a reușit cu câteva cuvinte să-i redea încrederea Simonei Halep înainte de setul decisiv cu Aryna Sabalenka, în sferturile turneului de la Dubai.

În timpul ”on court coaching”, în meciul cu Sabalenka de la Dubai, de care a beneficiat Simona Halep, după ce a câștigat setul doi, antrenorul campioanei noastre i-a spus:

"Nu trebuie să complici lucrurile, trebuie să-ți asumi și să faci același lucru pe care l-ai făcut. A reușit să dea bine, mai înalți. Nu, vii imediat înapoi la linie și o presezi. Dacă nu-i dai timp, începe și ea să le zboare. Îți asumi, o să mai și greșești. Nu te crampona în chestiile alea, cramponează-te în chestiile bune.

Dacă vrei să pui scurtă, pune în momentul în care ai trei opțiuni. Nu doar scurta, pentru că atunci te vede. Dacă ai trei opțiuni, poți să pui scurta să închei. În rest, foarte bine. Tot timpul dă întins, o preiei și o dai înapoi. Ești bine, lupți, orice ar fi să ai capul sus", a spus Artemon, iar Simona a câștigat meciul.

Simona Halep a reușit calificarea în semifinalele turneului de la Dubai, după victoria cu Aryna Sabalenka, scor 3-6, 6-2, 6-2, și a primit din partea organizatorilor un cec în valoare de 198.830 de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel