Disney+ va fi lansat cu o săptămână mai devreme în Europa. Când ajunge serviciul în România
Autor: Neagoe Narcis-Florentin pe 21 ian, 15:51 | IT & C

Disney+, platforma de streaming a grupului Disney, va fi lansat cu o săptămână înainte de termenul preconizat.

Disney+, platforma video a grupului Disney, se va lansa cu o săptămână înainte de termenul inițial în Franța și alte țări europene, noua dată fiind 24 martie, conform Agerpres.

„Începând din 24 martie, serviciul de streaming va fi disponibil în Regatul Unit al Marii Britanii, Irlanda, Franța, Germania, Spania, Italia, Elveția şi Austria", potrivit unui comunicat publicat de filiala franceză a The Walt Disney Company.

Abonament lunar de 7 euro

 

„Prețul abonamentului va fi de 6,99 euro pe lună sau de 69,99 euro", a precizat The Walt Disney Company France.

Serviciul va deveni funcțional și în alte țări europene în vara lui 2020, inclusiv Belgia, țările scandinave și Portugalia.

Disney+ a avut parte de o lansare spectaculoasă în noiembrie 2019, în Statele Unite, Canada și Olanda, unde a strâns 10 milioane de abonați în 24 de ore. Serviciul video a fost extins apoi în Noua Zeelandă, Australia și Puerto Rico și are mai multe zeci de milioane de abonați în prezent.

România, ocolită până în 2021

 

Noul serviciu a fost creat de grupul Disney pentru a concura cu ceilalți giganți ai industriei de streaming, Netflix, Amazon Prime Video şi Apple TV+, iar lansarea în România nu va avea loc înainte de 2021.

Te-ar putea interesa și ....
IT & C Vezi toate articolele
Crossuri parteneri