Urmărește emisiunea live
Djokovic arată un viitor NR.1 MONDIAL
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Novak Djokovic, băgat în ședință de sponsorul principal
Novak Djokovic, băgat în ședință de sponsorul principal
Jucătorul sârb de tenis Novak Djokovic (liderul ATP) vede în tânărul jucător italian Jannick Sinner (19 ani, 43 ATP) un posibil viitor nr. 1 mondial.

Sinner a câştigat finala Next Gen ATP în 2019 şi se află în Top 50 ATP, după ce a ajuns până în sferturi la Roland Garros unde a fost învins destul de greu, în trei seturi, 7-6 (7/4), 6-4, 6-1, de spaniolul Rafael Nadal, viitor câştigător al trofeului. Văd multă calitate la jucătorii tineri.

Sinner are un joc sigur, puternic, este foarte talentat, va fi cu siguranţă în viitor printre cei mai buni jucători. Eu îl consider liderul jucătorilor tineri, este mai tânăr decât germanul Alexander Zverev sau grecul Stefanos Tsitsipas, mulţi experţi îl văd ca un posibil nr. 1 mondial la un moment dat, a spus Djokovic.

Atât Djokovic cât şi Sinner participă, la Viena, la turneul ATP dotat cu premii în valoare de 1.409.510 euro. Djokovic este deja calificat în sferturi, iar Sinner trebuie să treacă de rusul Andrei Rublev (8 ATP, al cincilea favorit), pentru a atinge această fază a competiţiei, notează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel