Djokovic, EXCLUS de la US OPEN. Ilie Năstase, stupefiat: "Să se oprească"
Autor: Florin Răvdan pe 07 sep, 16:17 | Tenis

Foto: Agerpres

Ilie Năstase, primul număr 1 mondial din istoria ATP, a reacţionat după ce Novak Djokovic a fost eliminat de la US OPEN, exclus de organizatori. 

"Eu știu că el e un băiat foarte liniștit, am fost surprins de toată treaba asta și nu cred că a lovit-o pe doamna arbitru cu intenție. El n-are antecedente, nu e violent. Dacă mai dă de o mie de ori, n-o mai lovește pe doamna. Din câte am înțeles, el era cu spatele când a lovit mingea.

Noi, cel care-l cunoaștem, știm că a fost un gest făcut din greșeală. N-a vrut să dea în arbitru, probabil că era frustrat, dar de ce ar lovi pe cineva?", a spus Năstase pentru GSP.ro.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

"Ar trebui să se oprească"

 

"E puțin politic. S-a mai întâmplat ca Serena Williams să-și iasă din pepeni și n-a fost amendată cât trebuia. La Djokovic, au folosit regulamentul din plin.

E păcat ca Djokovic să plece din turneu în felul acesta. E păcat pentru tenis, pentru turneu, ar trebui să se oprească! Sincer, nici nu m-am uitat la US Open. Dacă nu sunt spectatori, nici nu mă mai interesează atât de mult. Ce să urmăresc? Niște antrenamente?", a continuat primul lider din istoria ATP.

Te-ar putea interesa și ....
Tenis Vezi toate articolele
Crossuri parteneri