Djokovic, EXCLUS de la US OPEN. Ilie Năstase, stupefiat: "Să se oprească"
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Novak Djokovic va rata Indian Wells și Miami Open, după ce s-a extins în SUA cerinţa de vaccinare Covid până pe 10 aprilie  / Foto: Agerpres
Novak Djokovic va rata Indian Wells și Miami Open, după ce s-a extins în SUA cerinţa de vaccinare Covid până pe 10 aprilie / Foto: Agerpres
Ilie Năstase, primul număr 1 mondial din istoria ATP, a reacţionat după ce Novak Djokovic a fost eliminat de la US OPEN, exclus de organizatori. 

"Eu știu că el e un băiat foarte liniștit, am fost surprins de toată treaba asta și nu cred că a lovit-o pe doamna arbitru cu intenție. El n-are antecedente, nu e violent. Dacă mai dă de o mie de ori, n-o mai lovește pe doamna. Din câte am înțeles, el era cu spatele când a lovit mingea.

Noi, cel care-l cunoaștem, știm că a fost un gest făcut din greșeală. N-a vrut să dea în arbitru, probabil că era frustrat, dar de ce ar lovi pe cineva?", a spus Năstase pentru GSP.ro.

"Ar trebui să se oprească"

"E puțin politic. S-a mai întâmplat ca Serena Williams să-și iasă din pepeni și n-a fost amendată cât trebuia. La Djokovic, au folosit regulamentul din plin.

E păcat ca Djokovic să plece din turneu în felul acesta. E păcat pentru tenis, pentru turneu, ar trebui să se oprească! Sincer, nici nu m-am uitat la US Open. Dacă nu sunt spectatori, nici nu mă mai interesează atât de mult. Ce să urmăresc? Niște antrenamente?", a continuat primul lider din istoria ATP.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel