Djokovic şi Federer, în optimile de finală de la Australian Open
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Tenis
Tenis
Novak Djokovic şi Roger Federer s-au calificat în optimile de finală ale turneului de tenis Australian Open. 

Novak Djokovic (nr. 2 ATP, 32 de ani) s-a calificat în optimile de finală ale turneului de Grand Slam Australia Open, după ce s-a impus, în trei seturi, scor 6-3, 6-2, 6-2, în fața jucătorului din Japonia Yoshihito Nishioka (24 de ani, nr. 71 ATP).

Fostul lider mondial a câștigat meciul în fața niponului într-o oră și 27 de minute de joc, iar în optimile de finală se va întâlni cu tenismenul din Argentina Diego Schwartzman (27 de ani, nr. 14 ATP). Novak Djokovic a câștigat, până acum, de șapte ori turneul de Grand Slam Australian Open.

Roger Federer (nr. 3 ATP, 38 de ani) s-a calificat în optimile de finală ale turneului de Grand Slam Australian Open, după un meci care a durat patru ore și șapte minute. Elvețianul s-a impus în cinci seturi în fața australianului John Millman (nr. 47 ATP, 30 de ani).

Federer a avut un meci greu, dar a revenit în tie-break-ul setului decisiv contra lui Millman. A fost condus cu 4-8 în tie-break-ul celui de-al cincilea act, dar a reușit să câștige șase puncte la rând și astfel să se califice mai departe la Melbourne, scor 4-6, 7-6 (2), 6-4, 4-6, 7-6 (8). În optimi, Roger Federer se va întâlni cu jucătorul din Ungaria Marton Fucsovics (nr. 67 ATP, 27 de ani), transmite Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel