Doctoriță vaccinată anti-COVID, găsită MOARTĂ în casă. Femeia se afla în autoizolare
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Doctoriță vaccinată anti-COVID, găsită MOARTĂ în casă. Femeia se afla în autoizolare / Foto: Pixabay
Doctoriță vaccinată anti-COVID, găsită MOARTĂ în casă. Femeia se afla în autoizolare / Foto: Pixabay
O doctoriță din Vâlcea a fost găsită moartă în casă după ce s-a infectat cu Sars-Cov-2 și se afla în autoizolare la domiciliu.

O doctoriţă din Vâlcea a fost găsită moartă în casă. Femeia se afla în afla în autoizolare la domiciliu, după ce a fost confirmată cu Covid-19. Medicul nu ar fi avut alte probleme de sănătate și era vaccinată cu ambele doze, relatează Realitatea Plus.

Fratele femeii de 66 de ani este cel care a dat alarma, după ce nici măcar colegii săi de la Spitalul din Brezoi nu au mai putut să o contacteze. Doctorița a fost diagnosticată cu COVID-19 pe data de 31 august și, pentru că nu prezenta simptome, a fost plasată în izolare la domiciliu.

Deși expirase perioada de carantină pe data de 14 septembrie, ea și-a sunat colegii și le-a spus că încă nu și-a revenit complet, așa că a mai rămas câteva zile acasă, în concediu de odihnă.  Totuși, atunci când au văzut că nu mai reușesc să dea de ea, aceștia au sunat la numărul de urgență 112. Echipajul de intervenție care a ajuns la fața locului nu a mai putut face nimic pentru a o salva pe femeie. Aceasta a fost găsită moartă în casă. 

Situație îngrijorătoare în spitalele din România. Doar 3 paturi libere la ATI în Capitală

Valul 4 al pandemiei lovește în plin România. Specialiștii au avertizat deja că este un val al nevaccinaților și că numărul celor infectați va crește de la o zi la alta. Mai multe spitale din țară sunt deja pline și rămân fără locuri la ATI pentru pacienții COVID. Potrivit Ministerului Sănătății, la nivel național mai sunt libere doar 109 locuri, dintre care 40 de locuri sunt pentru copii. În Capitală mai sunt doar 3 paturi libere la ATI.

Până ieri, 16 septembrie, pe teritoriul României au fost confirmate 1.135.027 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 1.073.552 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, ieri au fost înregistrate 4.441 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. De la începutul pandemiei 35.286 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel