Document FALS despre reînceperea anului şcolar. Monica Anisie, plângere PENALĂ
Autor: Florin Răvdan pe 01 apr, 14:36 | Educatie

Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, va depune plângere penală pentru distribuirea de ştiri false, după ce pe reţelele de socializare au circulat mai multe anunţuri cu privire la data de reîncepere a anului şcolar. 

"Ministerul Educației și Cercetării va formula denunț penal pentru ca organele abilitate să identifice persoanele care se fac vinovate pentru distribuirea în spațiul public a unor înscrisuri false care au rolul de a genera confuzii.

Ministerul Educației și Cercetării se delimitează categoric de acțiunile acestor persoane și de conținutul fals al documentului.

Documentul vehiculat în spațiul public nu este emis de Ministerul Educației și Cercetării.", se arată într-un comunicat al MEC, conform edupedu.ro. 

IATĂ DOCUMENTUL FALS: 

Structura anului şcolar, nemodificată 

 

"Anunț important: structura anului școlar 2019-2020 nu a fost modificată!

Vă informăm că informațiile și documentul puse în circulație astăzi, 1 aprilie, în mediul online, potrivit cărora structura anului școlar 2019-2020 a fost modificată, sunt false!

Vă rugăm să vă informați doar din surse oficiale și vă asigurăm că Ministerul Educației și Cercetării va informa în mod oficial în legătură cu deciziile ce urmează a fi luate.

Așa cum se cunoaște, aceste decizii depind de evoluția pandemiei generate de coronavirus/COVID-19.

Vă mulțumim!", a mai transmis Ministerul. 

Te-ar putea interesa și ....
Educatie Vezi toate articolele
Crossuri parteneri