Dodon, APEL BIZAR către susținători: „Beți câte 50 de grame și mergeți mai departe...”
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
AGERPRES
AGERPRES
Igor Dodon le-a cerut susținătorilor săi să treacă peste dezamăgirea pierderii alegerilor prezidențiale cu puțin alcool, spunând că nici lui nu-i este ușor.

Igor Dodon, care este încă președintele în funcție al Republicii Moldova, a mers în regiunile unde a obținut cele mai multe voturi la alegerile prezidențiale, pentru a le mulțumi susținătorilor săi.

Într-un discurs ținut în fața cetățenilor Republicii Moldova, acesta a avut un discurs bizar. I-a îndemnat pe aceștia să cpnsume alcool:

„Știu că nu e ușor. În suflet… Am vrut să spun că e cu litera H (înjurătură în în Republica Moldova- n.red.), dar nu e bine. Știu că mulți din voi au plâns. Chiar și acum am văzut lacrimi în ochii unora. Nici mie nu îmi este ușor din motiv toată mizeria a fost vărsată peste mine, familia mea. Luați exemplu de la mine. Să trecem cu toții peste asta. E mai bine ca acum trei ani. Avem mai multe instrumente, ai multe oportunități, Rusia este alături. Liniștiți-vă. Beți câte 50 grame. Strângeți în pumn forțele și mergeți mai departe”, li s-a adresat Igor Dodon oamenilor adunați într-o sală de ceremonii, în regiunea Ceadîr Lunga, informează Libertatea Cuvântului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel