Doi copii şi un vârstnic împuşcaţi mortal în stradă lângă Roma
Autor: Eduard Pascu pe 13 iun, 22:23 | Internațional

Un bărbat a deschis focul duminică dimineaţa în stradă într-o comună de lângă Roma, omorând un om în vârstă şi doi copii, un incident mai rar întâlnit în Europa, transmite Reuters, citând autorităţile locale din Ardea.

Atacatorul, un bărbat de 30 de ani a fost găsit mort mai târziu într-o casă din apropiere, aparent ca urmare a unui gest sinucigaş, în timp ce poliţia se pregătea să descindă în clădirea unde acesta se baricadase de câteva ore, transmite Agerpres.

Potrivit media citate de EFE, bărbatul ucis în incident, în vârstă de 74 de ani, trecea prin zonă cu bicicleta, iar cei doi copii, de 5 şi 10 ani, se jucau pe stradă.Autorul atacului avea 34 de ani, avea probleme psihice şi îşi agresase vecinii în trecut, a relatat presa italiană."Suntem profund întristaţi de moartea celor doi copii şi a vârstnicului", a transmis primarul Romei, Virginia Raggi, exprimând condoleanţe comunităţii din Ardea.

Atacul armate este inexplicabil și conform presei locale nu se cunoaște încă de unde și cum și-a procurat atacatorul arma, mai ales că era cunoscut cu probleme psihice. Era cunoscut autorităților pentru comportamentul său agresiv mai ales asupra vecinilor. 

Internațional Vezi toate articolele
Crossuri parteneri