Doi deputați s-au luat la bătaie în pauza de publicitate! Realizatoare TV: NU tolerez violența!
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
TV
TV
Au fost scene incredibile!

Altercație în studioul TV8 din Republica Moldova. Deputații Grigore Novac și Mihai Popșoi s-au bătut în pauza emisiunii „Cutia Neagră”. Totul s-a luat de la faptul că deputatul PAS l-a criticat pe deputatul PSRM și i-a amintit că ar fi înregistrat o căsătorie fictivă pentru a beneficia de unele terenuri. Ulterior, Grigore Novac i-a reproșat lui Popșoi să nu se lege de soția lui și de rudele lui. 

Prezentatoarea emisiunii, Mariana Rață a menționat că în pauză lucrurile au degenerat și au urmat replici dure, inclusiv cu cuvinte necenzurate. Ulterior, Novac s-a ridicat și l-a lovit pe Popșoi, iar acesta din urmă a chemat imediat Poliția după care i-a tras și el o palmă deputatului socialist.

Între cei doi a apărut o altercație și au fost despărțiți de angajații TV8. „Am fost nevoiți să prelungim publicitatea ca să se poată liniști”, a menționat Mariana Rața.

La sfârșitul emisiunii, Grigore Novac a fost întrebat dacă îi pare rău pentru gestul făcut și deputatul socialist a decalrat că nu regretă pentru că deputatul PAS nu are dreptul să se lege de soția sa, scrie TV8.

”Niciodată nu am tolerat violența. Cu atât mai mult este inacceptabilă violența între deputați, cei care ar trebui să servească drept exemplu cetățenilor de rând.  TV8 condamnă un astfel de comportament, mai cu seamă în studioul său”, a scris jurnalista pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel